24.11.07

Η σκοτεινή πλευρά

Καλωςορίσατε στον κόσμο μου.. το μόνο που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για τον εαυτό του είναι πως ποτέ δεν θα καταφέρει να είναι ο εαυτός του.καλωςορίσατε στον κόσμο μου κι αν δεν τα καταφέρετε να με γνωρίσετε ,μη στεναχωριέστε..ούτε γω με ξέρω,ούτε εσείς σας ξέρετε..είμαστε όλοι άγνωστοι μεταξύ μας..
Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ,εδώ που είμαι ,εδώ που είστε.Τα θαύματα που συμβαίνουν όταν φτάσουμε στον πάτο και δεν υπάρχει πιο κάτω.Έρχεται η Νέμεσις που φέρνει ισορροπία στα πράγματα.Φτάστε μέχρι τα άκρα και η ο Μαγικός Κύκλος της Νέμεσις θα έρθει για να αποκαταστήσει την ισορροπία των γεγονότων.Θα ακούστούν φωνές ,οι δικές σας φωνές,θα δείτε εικόνες από πρόσωπα που δεν είχαν καμιά σημασία,θα νιώσετε το παρελθόν να πηγαινοέρχεται και τα βλέφαρά σας να γίνονται βαριά και όλo πιο βαριά και να κλείνουν.Σα να μη θέλουν να ξανανοίξουν ποτέ.Και θα εμφανιστούν σαν φαντάσματα οι γνωστοί που είπαμε,πρωταγωνιστές της ζωής σας και άλλοι εντελώς άγνωστοι.Άλλοι θα κλαίνε,άλλοι θα γελάνε,άλλοι θα βρίζουν και άλλοι θα προσεύχονται,θα γίνει μπέρδεμα,ένα αλαλούμ εικόνων και ήχων και συναισθημάτων.Λύπη μεγάλη, χαρά, φόβος, άγωνία, θυμός, πόνος, απελπισία, αγαλίαση, φουρτούνα.
Κάποτε,λέω πως δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ελπίδα,να λέμε πως όλα θα πάνε καλά.Υπάρχει λόγος να φτάσουμε στον πάτο? Υπάρχει αν ,λέμε βέβαια πως θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.Υπάρχει λόγος να υπάρχει η ελπίδα.Και όταν ο εαυτός μας,ο ίδιος δε μας βοηθά?Ας χρησιμοποιήσουμε άλλους τρόπους.Ας πάρουμε,επαναλαμβάνω,το Κόκκινο Χάπι.Για να ξεφύγουμε από τη μετριότητα,για να φτάσουμε στα άκρα.Η μετριότητα βλάπτει σοβαρά την επιβίωσή σας.Οι οριακές καταστάσεις είναι οι μόνες αληθινές καταστάσεις.
Λοιπόν,τα όρια,τα υποκειμενικά όρια ,ξέρω,δεν μας είναι ευχάριστα.Χωρίς την υποκειμενική σημειολογία τα όρια του καθενός θα ήταν αποδεκτά από όλους.Καταλάβετε πως,οι οριακές στιγμές είναι ιδιοκτησία του καθενός χωριστά και δεν πρέπει να αμφισβητούνται.
Τα αρνητικά συναισθήματα,όποια κι αν είναι χρησιμοποιείστε τα για καλό.Μπορούν να γίνουν τα σύμβολα ενός μικρού θανάτου,φτάνει να τα αναγνωρίσουμε ανάμεσα σε άλλα.
Είναι όμως θεραπευτικά.
Παρόλ΄ αυτά πιστεύω στην αντικειμενική υποκειμενικότητα.Μέσα από την υποκειμενικότητα υπάρχει μια στατιστική διαλογή της αλήθειας.Όσο πιο Τέλεια είναι μια αλήθεια ,τόσο πιο καλά κρυμμένη είναι.Φανερωθείτε εσείς οι ίδιοι σε αυτήν για να σας φανερωθεί και αυτή.Γίνετε ένα με τον κόσμο.Νιώστε τον κόσμο στο Σύνολό του.Γίνετε τα Παγκόσμια μάτια ,τα Παγκόσμια αυτιά,η Παγκόσμια Αίσθηση.Γίνετε ο Κοσμικός Νούς.
Εγώ είμαι μια πνοή πάνω απ΄όλα,
είμαι αόρατος, αύλος , άφθαρτος,
είμαι πάνω απ΄όλα,ανάμεσα σε όλα,
είμαι το σκοτάδι της Νύχτας

No comments: